Wednesday, February 26, 2014

Koleksi Testimoni Pic #57

Testimoni yang kami nak kongsi di sini adalah tentang anak kami sendiri. Jom baca testimoni terbaru dari Stokis Catalyst Kota Samarahan.

Hanya VCO....lebam mampu dirawat di rumah.
 Ini semua kuasa Allah s.w.t yang menyembuh. VCO anti radang...dan mampu merawat lebam.
Jika anda berminat, boleh hubungi kami : 013-8022278 / 019-8292278


Virgin Coconut Oil Catalyst Nutraceutical....baik untuk pesakit kencing manis

Betulkah VCO sangat baik untuk pesakit kencing manis (diabetes)?

Terlalu banyak artikel yang kami jumpa bercerita tentang manfaat VCO kepada kehidupan kita. Antaranya adalah VCO untuk mereka yang menghidap kencing manis. Apa yang menyebabkan VCO baik untuk terapi rawatan kencing manis?

MCFA - Medium Chain Fatty Acid , merupakan asid lemak rantai sederhana yang terdapat di dalam lemak tepu seperti VCO. Ia cukup kecil untuk menyerap kedua-dua sel dan membran mitokondria.



Jika anda baca kesah di atas, ia sebagai inspirasi kepada kita bahawa sumber semulajadi seperti VCO ini dengan kos yang murah, mampu memberi manfaat yang sangat besar kepada kita. Malah, kita sering disuapkan dengan cerita-cerita kaki dipotong atau jari dipotong kerana kencing manis. Tu dah cukup ngeri bagi kita.. Nauzubillah.

Antara artikel yang menyokong penemuan VCO dalam rawatan kencing manis adalah seperti berikut :

Add caption

Pendedahan ini, tidak dibayar untuk berkongsi pengalaman. Ia adalah perkongsian ikhlas daripada pengguna tentang VCO. Kami di Stokis Catalyst Kota Samarahan, hanya berkongsi maklumat untuk anda.

Jika ada ingin mencuba, kami menerima tempahan anda dengan menghubungi : 013-8022278 / 019-8292278.

Tuesday, February 4, 2014

Apakah manfaat yang anda perolahi dengan VCO dengan Argan Oil Catalyst Nutraceutical ?

Kami cuba membuat carian tentang manfaat yang kami perolehi sekiranya kami mengamalkan VCO dan Argan Oil. Sumber semulajadi dari tumbuhan ini...masing-masing mempunyai manfaat yang hampir sama, tetapi berbeza karisma...


VCO adalah minyak yang terbaik di dunia dalam dunia pemakanan, namun Minyak argan ini...antara minyak yang paling mahal dan sukar dihasilkan. Tetapi...di Catalyst Nutraceutical ini...gabungan ini memberi tambah nilai yang lebih bermakna sekiranya anda mendapat manfaat berganda dengannya.

Di sini kami kongsi..antara masalah-masalah kesihatan yang mampu di atasi dengan VCO + Argan oil. Insya Allah.
Masalah-masalah yang mampu di atasi dengan VCO + Aran Oil Catalyst Nutraceutical Sdn. Bhd
 Anda yang ingin mencuba..boleh hubungi kami terus.
VCO with Certified Organic Argan Oil Catalyst

Minyak Argan untuk Parut Jerawat...

Assalamualaikum...
Semalam kami berkongsi tentang testimoni produk VCO + Argan Oil Catalyst.  Kami selidiki lagi tentang manfaat minyak argan ni untuk mengetahui lebih lanjut adakah ia sekadar kebetulan atau fakta.

Salah satu artikel yang kami temui menjelaskan ......
Petikan tentang Argan Oil dan Virgin Coconut Oil, Catalyst Nutraceutical Sdn. Bhd
Adakah pasti jika kombinasi VCO + Minyak Argan ini dapat mengurangkan kesan parut seterusnya melenyapkan parut pada kulit anda? Jika kita tidak mula mencuba...kita juga tidak tau keajaiban 2 minyak semulajadi yang dihasilkan oleh Catalyst Nutraceutical Sdn. Bhd ini.
Testimoni VCO dengan Minyak Argan
Ini antara testimoni yang telah kami kongsikan tentang produk terbaharu :
Testimoni VCO + Minyak Argan catalyst

** Untuk sapuan pada kulit atau rambut anda, Cucuk softgel VCO + Argan Oil dengan jarum. Kemudian picit pada jari, dan sapu pada kawasan kulit yang terjejas. Atau kulit kepala dan urut serta ratakan seluruh kulit kepala.

Monday, February 3, 2014

Koleksi Testimoni Pic #56

ok...Entri hari ni, kami nak share testimoni produk terbaharu daripada Catalyst Nutraceutical - VCO with Certified Organic Argan Oil.

Fauziah yang kami anggap sebagai adik ni..mengalami masalah jerawat selepas mengambil Vitamin C jenama XXXX. Tidak pasti implikasi pemakanan tersebut..adakah disebabkan suplemen tersebut tidak serasi dengan badan atau alahan. Menurut beliau, sebelum ini masalah jerawat cepat kecut dengan VCO. Sudah lama jugak beliau tak restok untuk suplemen VCO.

 Kemudian beliau berhasrat untuk mencuba VCO yang baru saja dikeluarkan ni, kebetulan kami juga pertama kali ambil stok VCO 2 siries tersebut. Alhamdulillah...beliau whatsapp kami pagi-pagi bagi tau yang jerawat dah mengecut dan bekas pun dah berkurangan. Baru 3 hari menggunakan VCO + Minyak Argan...

Maklumbalas positif itu meyakinkan kami tentang manfaat kandungan VCO dan Minyak argan untuk kulit. Anda boleh hubungi kami jika ingin mencuba.

Sunday, February 2, 2014

Baharu 2014 : VCO dengan Minyak Biji Delima

VCo with Pormegranate Seed Oil
VCo ditambahnilai dengan kandungan minyak biji delima ini..sangat baik untuk kulit, dan rambut. Kandungan Buah Delima sangat baik untuk kita...so, apa tunggu lagi.

Menarik tentang VCO + Organic Argan Oil untuk pengguna produk Catalyst Nutraceutical...!

Jom tengok pictogram yang kami sediakan ini.
Anda mungkin dah kenal dan tau manfaat VCO bukan. Niii....kami nak refresh info kepada anda semua tentang VCO dan sedikit tambahan tentang Minyak Argan ini.

Manfaat VCO + Argan Oil Catalyst
 Jika VCO dan Argan digabungkan dalam satu formula produk Catalyst pasti hasilnya akan memberi kesan yang terbaik. Anda perlu tahu juga antara manfaat yang ada perolehi dengan minyak organik Argan ini.
Jom baca ...
Antara 14 fungsi Argan Oil dan VCO  yang perlu anda ketahui.
Jika anda rajin..cucuk kapsul VCO+Argan ini dengan jarum..dan sapukan ke bahagian yang mempunyai jerawat atau parut jerawat. Anda perhatikan dalam tempoh 3 hari.

MWC5/2014 : Selamat Tahun Baru Cina..adakah tahun kuda ini memberi tuah kepada kami?

Mingguan Wacana Catalyst Kota Samarahan 5/2014
Esok dah cuti....so kepada mereka yang bercuti menyambut tahun baru, gunakan sepenuh masa anda dengan keluarga.
Kemeriahan sambutan Tahun Baru Cina 2014 ini pasti akan memberi banyak tuah kepada rakan-rakan yang berbangsa cina. So...jangan lepaskan peluang anda bersama kami Catalyst Nutraceutical Sdn. Bhd

Nad Zainal dan Catalyst Nutraceutical...

Assalamualaikum..

Nad Zainal ...@ kampung girl, juga pengguna rangkaian produk Catalyst Nutraceutical Sdn. Bhd.
Kami memang suka dengan lakonan Nad Zainal...apa pun perwatakan yang diberikan, mampu digalas dengan baik.

Kalau Nad Zainal jadi duta produk Catalyst pun..saya SOKONG 100%.


Tuesday, January 28, 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...